Dotazy a rady

Vložit zprávu do knihy návštěv

Zpráva

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Trojanowski 23. 1. 2016 17:19:37

vážení,mám od vás šunkovar (mandolínu)a měl bych dotaz? Při výrobě paštiky se surovina dává do mikroténového sáčku,nebo přímo do hliníku. Děkuji za odpověď.

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

dejte paštiku do fólie úplně stejně jako šunku. Klidně nám dejte vědět, jak se Vám paštika povedla a jak Vám chutnala.

Domaci-sunkovar.cz

Josef Hemerka 9. 2. 2016 13:03:51

Zajímavé webovky,inspirující určitě zde nejsem naposled Díky

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

děkujeme za příspěvek a doufám, že jsme inspirovali více lidí.

Domaci-sunkovar.cz

Zdeněk h. 2. 3. 2016 09:13:19

Dobrý den. Šunka se povedla, barva chuť a soudržnost jsou lepší než jsem očekával. Ale co mám dělat s tou vyteklou šťávou? Poprvé jsem jí nechal v šunkovaru, jenže při vaření zatvrdla a půl dne jsem čistil pružiny, takže podruhé jsem těsně před vařením všechnu vylil. Ale hlavní problém je, že ikdyž se maso pěkně spojí, tak ta šunka vypadá jako ementál. Jsou tam prostě díry klidně 1cm krychlový, v kterých je ta šťáva uvařená. Co s tím? Když tu šťávu vyleju, než dám maso do mikrotenu, tak se zase zbavím toho nejlepšího. Nebylo by špatný, kdyby sem šlo dávat fotky. S pozdravem Zdeněk

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

fotky nám klidně pošlete do e-mailu nebo pomocí formuláře, který naleznete zde. Pokud tam máte moc děr a velkých, doporučuji pečlivější skládání masa do formy. Děláme to tak, že lžící postupně klademe maso a snažíme se jakoby dusat a vyhnat vzduch. Co se týče té šťávy, někdy troška vyteče a někdy ne. Je divné, že jste měl od šťávy i pružiny. Nemáte náhodou v kastrolu tolik vody, že je šunkovar i s prožinami ve vodě? Prosím, pošlete nám foto z vaření.

Děkujeme

Domaci-sunkovar.cz

Zdeněk h. 14. 3. 2016 09:21:37

Dobrý den, tak jsem o víkendu vařil znovu a už se to zdá na zprávné cestě. Foto jsem znovu poslal.

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

děkujeme a přejeme dobrou chuť. Doufáme, že u domácí šunky zůstanete.

Domaci-sunkovar.cz

Helga 25. 3. 2016 20:50:06

Chtela bych si zakoupit "Sunkovar Mandolina", ziji v Kanade.Prosim o informaci. Dekuji Helga

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

už se nás na Kanadu někdo ptal. Nemáme to tam jak dopravit. Bylo by to velmi drahé. Chcete šunkovar jen pro sebe nebo jich tam chcete odeslat více a dále je v Kanadě prodávat?

Domaci-sunkovar.cz

Václav B. 27. 4. 2016 18:54:21

Dobrý den, můžete mi poradit zda je možné k vaření šunky použít některé druhy mikrotenových sáčků, případně které.

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

tak zcela jistě můžete použít sáčky, které se používají na tlačenky. Koupíte je v každé drogérii. My používáme klasický potravinový sáček.

Domaci-sunkovar.cz

Zdeněk 2. 5. 2016 12:37:55

Dobrý den. Prosím o radu jak správně utáhnout dekl abych docílil co nejlepšího utažení víka neboť na tom dost záleží aby šunka byla kompaktní. Moc děkuji za podrobný výklad a přeji krásný den.

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

v podstatě vůbec o nic nejde. Zkrátka to pořádně to stlačit. Spíš bych doporučil stlačit to k maximu. Lepší víc než míň. Nebojte se, nic se nestane.

Domaci-sunkovar.cz

Vojta S. 26. 7. 2016 19:47:45

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda je vždy nutné to maso krájet na kostky nebo nudličky, ale lze taky vyrobit šunku z jednoho celého kusu kýty. Protože když si kolikrát koupím šunku, je evidentní, že to žádné kousky nejsou, ale je to právě z jednoho fláku libového masa. Díky, Vojta

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

na Váš dotaz máme zcela jasnou odpověď. Ano, lze a dokonce je velmi velmi chutná. Více naleznete zde v tomto receptu, kde jsou i fotografie z výroby.

Domaci-sunkovar.cz

Norbert M. 2. 8. 2016 09:48:00

Šunkovar jsem dnes po obdržení hned zaběhl,vyzkoušel oba recepty -nemá to chybu- jak vzhledově tak chuťově.Dlouho jsem tak dobře neinvestoval jako tentokrát do Vašeho přístoje.Už se jen modlím, aby to vydrželo v lednici do pátku svatba dcery dnes je úterý , tak držte palce.Hodně spokojených zákazníků přeji

Odpověď administrátora:

Dobrý den,

tyto zprávy nás vždycky potěší. Přejeme Vám s domácí šunkou mnoho úspěchů a také nezbývá, než Vám popřát dobrou chuť.

Domaci-sunkovar.cz

Ivov 17. 8. 2016 21:39:13

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jde šunkovar použít i bez sáčků ¿Zdá se nám divne vařit takovou dobu umělohmotné sáčky s masem. Děkuji za odpověď

Nabízíme:

Výhody našeho eshopu s šunkovary rychlou expedici

šunkovary skladem servis šunkovarů

šunkovary kontakt rychlou komunikaci

záruku vrácení peněz kvalitní šunkovary

Vrácení zboží možnost vrácení zboží

české šunkovary 100% české výrobky

 

V domácí šunce nejsou:

domácí šunka desítky éček

výroba domácí šunky separáty

domácí šunka zvýrazňovače chuti

poctivá domácí šunka různé extrakty

výhody domácí šunky alergeny

Zdravá domácí šunka glutamany

šunka vyrobená doma difosforečnany

a mnoho, mnoho dalšího

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení